Intrebari frecvente

 • De la ce ora sunt camere disponibile?

  Camerele sunt in general disponibile de la ora 14, dar daca sunt gata mai repede nu trebuie sa asteptati. Daca ajungeti mai devreme si camera dumneavoastra nu e gata puteti sa va lasati bagajele la noi si sa reveniti mai tarziu. Daca ajungeti mai tarziu de ora 18 va rugam sa ne informati.

 • La ce ora trebuie sa eliberez camera?

  Pentru a reusi sa facem curatenie pentru oaspetii urmatori, camerele trebuie eliberate pana la ora 10, dar puteti sa folositi si dupa aceasta ora baia de serviciu si aveti acces la celelalte utilitati ale pensiunii.

 • Exista camere pentru nefumatori?

  Da, toate camerele sunt pentru nefumatori.

 • Unde este cea mai apropiata statie de tren, autobuz?

  Cea mai apropiata statie de tren este: Vatra Dornei Bai. Cea mai apropiata statie de autobuz este: Ortoaia sau „Trei Zavoare“ (statie inoficiala, intrebati soferul).
   

 • Aveti locuri de parcare la pensiune?

  Da, parcarea proprie este situata la 50 de metri de pensiune.

 • Aveti internet wireless?

  Da, daca aveti un laptop cu wireless LAN, puteti folosi gratuit internetul.

 • Cu cat timp inainte, trebuie sa rezerv o camera?

  Cu cat mai repede cu atat mai bine. De exemplu: Pentru cazari de Revelion este recomandat sa ne sunati cu cel putin trei luni inainte.

  Desigur, puteti incercati si spontan, poate aveti noroc.

 • Cum pot plati?

  Puteti plati în numerar sau transfer bancar.  
  Atentie! In sezon de varf: Craciun, Revelion, Paste solicitam ca si garantie un avans de 30-50% din pretul total al cazarii.

 • Ce ne oferiti pentru acest pret?

  Pe langa camerele va mai oferim: lenjerie de pat, prosoape, acces gratuit la bucatarie, gratar, foisor, parcare, internet prin wireless LAN.

 • Care este pretul cazarii?

  Tip de camera Septembrie-Mai Iunie-August
  Camera fara baie (pe palier) 50 RON/noapte* 60 RON/noapte*
  Camera cu baie proprie 70 RON/noapte* 80 RON/noapte*
  Miniapartament (doua camere cu baie proprie) 110 RON/noapte** 120 RON/noapte**

  *pretul este valabil pentru maxim doua persoane adulte si un copil pana la 14 ani. Pentru persoane suplimentare solicitam 20/RON/noapte in plus. Tarifele de sarbatori (Craciun, Revelion, Paste) si evenimente speciale sunt mai mari.
  **pretul este valabil pentru maxim patru persoane adulte si doi copii pana la 14 ani. Pentru persoane suplimentare solicitam 20/RON/noapte in plus. Tarifele de sarbatori (Craciun, Revelion, Paste) si evenimente speciale sunt mai mariGo to top